BC Duinwijck tegenstander AviAir Almere in Finale Landskampioenschap Eredivisie

BC Duinwijck uit Haarlem gaat het op zaterdag 10 maart 2018 in de Maaspoort Sports & Events in s’-Hertogenbosch opnemen tegen AviAir Almere in de Finale Landskampioenschap Eredivisie.

Na de 5-2 winst in de eerste halve finale tegen de nummer drie uit de kampioenspoule BC DKC uit Den Haag, werd op zondag 25 februari jl.  in de Duinwijckhal in Haarlem ook de tweede wedstrijd gewonnen door BC Duinwijck (de nummer twee uit de competitie) met 4-0.  AviAir Almere had zich al rechtstreeks weten te plaatsen voor de finale door als eerste te eindigen in de kampioenspoule.

Kijk voor de uitslagen van de halve finales op: https://www.toernooi.nl/sport/draw.aspx?id=45C4F6AC-3EF7-4403-9FF1-24506A2991B8&draw=34

Zeker is dat er een nieuwe kampioen gaat komen, nadat de huidige landskampioen Credit Sportif VELO  niet de halve finales wist te halen en de runner-up van vorig jaar BC DKC verloor van BC Duinwijck. AviAir Almere stond voor het laatst in 2015 in de finale (verlies tegen Van Zundert Velo) en voor 24-voudig kampioen BC Duinwijck was 2016 de laatste keer dat zij om de titel streden.

Foto’s René Lagerwaard