Returnwedstrijd halve finale play-offs Eredivisie 9 maart!

2e halve finale play-off op 9 maart
Dunlop-DKC uit Den Haag heeft zich, door als eerste te eindigen in de reguliere competitie, al geplaatst voor deze finale.De teams F.I.T. Almere en BC Drop Shot uit Den Haag, die als nummer 2 en 3 zijn geëindigd in de reguliere competitie, spelen in de halve finale play-offs om de andere plek in de finale. F.I.T. Almere heeft de 1e wedstrijd in de halve finale reeds gewonnen.

Op 9 maart wordt in de 2e halve finale play-off wedstrijd bepaald welk team ook naar de finale gaat. Bij een gelijk spel of winst voor F.I.T. Almere gaat dit team door de finale. Bij winst van BC Drop Shot wordt in een golden game bepaald wie de finale gaat spelen.

Kom je ook?
2e halve finale play-off Eredivisie
F.I.T. Almere – BC Drop Shot
9 maart – 19.00 uur
Sportcomplex Raggers
Bongerdstraat 6, Almere