BC DKC naar Finale Landskampioenschap Carlton Eredivisie

BC DKC heeft zich na een 5-3 overwinning in de tweede halve finale tegen AviAir Almere geplaatst voor de Finale Landskampioenschap Carlton Eredivisie.

Na eerder al thuis gewonnen te hebben na een golden game in de eerste halve finalewedstrijd, was BC DKC ook de tweede wedstrijd net te sterk voor de ploeg uit Almere.

Het was opnieuw een ongekend spannende halve finale, waarbij de ploeg uit Den Haag een 4-1 voorsprong wist te nemen. AviAir Almere knokte zich terug in de wedstrijd en nog tot 4-3 bij te komen. Michiel Kruijt en Veerle Wijers wonnen echter hun gemengd dubbel van het koppel Léon Nottelman/ Tamara van der Hoeven en bezorgen BC DKC zo (net als in 2015) een plek in de finale.

BC DKC speelt op zaterdag 11 maart in de Maaspoort Sports & Events in ‘s-Hertogenbosch de Finale Landskampioenschap Carlton Eredivisie tegen de huidige landskampioen en bekerwinnaar Van Zundert/VELO. Die zich als nummer één van de competitie rechtstreeks hiervoor wist te plaatsen.

Uitslag halve finale zondag 26 februari:

AviAir Almere – BC DKC (3-5)     https://www.bvalmere.nl/nieuws…

Klik hier om alle resultaten van de halve finales Carlton Eredivisie terug te vinden