Doe mee met jouw collega’s aan bedrijventoernooi

In aanloop naar de Finale Landskampioenschap Eredivisie wordt op dinsdagavond 26 februari 2019 een Badminton Bedrijventoernooi georganiseerd in de Maaspoort Sports & Events. Samen met jouw collega’s ga je het opnemen tegen andere bedrijventeams.

Het badminton bedrijventoernooi wordt georganiseerd in het kader van de Bossche Badmintondagen 2019, die plaatsvinden in aanloop naar de finale Landskampioenschap Eredivisie (zaterdag 9 maart). In deze week maken ruim 1000 kinderen en jongeren kennis met badminton.

Bedrijven en organisaties kunnen teams inschrijven. Een team bestaat uit minimaal 4 personen. Er wordt gespeeld in de categorieën ‘gevorderden’ en ‘beginners’.

Kijk voor meer informatie en hoe in te schrijven op: http://finaleeredivisiebadminton.nl/actie/

Foto Badminton Nederland