Finale Landskampioenschap Eredivisie: Deel en win!

Hoe?

Maak een video of vlog over de Finale Landskampioenschap Eredivisie met jouw team of vereniging. En geef daarin aan of laat zien waarom je daarbij moet zijn op zaterdag 9 maart in de Maaspoort Sports & Events als speler, bestuurder, vrijwilliger, toeschouwer, fan…alles kan!

Deel je video of vlog uiterlijk tot 6 maart 2019 op de sociale media van Badminton Nederland -Facebook (BadmintonNederland), Twitter (BadmintonNLD) en/of  Instagram (BadmintonNLD) – en in je eigen netwerk. Gebruik de hashtags: #finaleeredivisie #fzforzawinactie #daarmoetjebijzijn

Kans op 2 mooie FZ Forza pakketten

De winnaars ontvangen een door FZ Forza beschikbaar gesteld teamkledingpakket bestaande uit  6 x 2 FZ Forza T-shirts of een pakket van 20 FZ Forza rackets (voor de vereniging) welke aan de winnaars (team of vereniging) worden uitgereikt op 9 maart 2019 voorafgaand aan de Finale Landskampioenschap in Den Bosch.

Winnaars

Een jury zal alle filmpjes bekijken en beoordelen welke twee leukste, beste, grappigste of spannendste filmpjes hebben gewonnen.

Alle kampioenenteams gratis naar Finale Eredivisie 

Alle teams die kampioen zijn in de Bondscompetitie en Regiocompetities (jeugd, mannen, senioren) van Badminton Nederland en de competitie van de BBF worden uitgenodigd om ‘gratis’ de Finale Eredivisie te bezoeken. Een evenement met veel sfeer en spektakel en badminton van hoog niveau. Klik hier voor meer info en aanmelden (http://finaleeredivisiebadminton.nl/2019/02/14/kampioenen-naar-finale-landskampioenschap-eredivisie/)

Kaartverkoop

Koop jouw kaarten in de voorverkoop voor 9 maart op: http://finaleeredivisiebadminton.nl/kaartverkoop/ Jeugd tot en met 17 jaar heeft gratis toegang!