Zet promopakket in en win 2 tickets voor de Finale Eredivisie!

Op naar een volle Maaspoort Sports & Events

Graag willen wij dat er zo veel mogelijk badmintonliefhebbers de Finale Eredivisie, de strijd om het landskampioenschap, gaan bezoeken. Een volle Maaspoort met badmintonliefhebbers zorgt voor nog meer feest en nog meer promotie voor het badminton in het algemeen.

Promotiepakket

Om zoveel mogelijk promotie te maken hebben wij een promotiepakket voor verenigingen samengesteld. Daar in vind je foto’s, voorbeeldteksten, social mediaposts, poster/flyer, aftermovie van vorig jaar). Wij vragen jou om een bericht of meerdere berichten over de Finale Eredivisie te plaatsen op de (social) mediakanalen en website van jouw vereniging. Of stuur de informatie door naar jouw leden (voorbeeldtekst in promotiepakket). Je maakt dan kans op 2 tickets voor de Finale Eredivisie op 7 maart in de Maaspoort Sports & Events in Den Bosch!

Kik hier voor het promotiepakket.

Laat het ons weten

Als jullie een bericht (en) geplaatst hebben, laat ons dit dan weten via info@badminton.nl. Je maakt dan kans op 2 gratis tickets. Uiterlijk op 2 maart zal bekend worden welke 10 verenigingen 2 tickets zullen ontvangen.