Voorbeschouwing Finale Eredivisie!

Spannende ontknoping: Finale play-off Eredivisie Badminton op 23 maart in Maaspoort Den Bosch!

Onderlinge wedstrijden
Als we teruggaan naar de eerdere wedstrijden van dit seizoen, belooft de finale erg spannend te worden. Dunlop-DKC versloeg F.I.T Almere met 5-3 in Den Haag. De wedstrijd in Almere eindigde in een gelijkspel van 4-4, maar beide teams traden toen niet in hun sterkste opstelling aan mede door blessures. Op basis van de onderlinge wedstrijden dit seizoen zou geconcludeerd kunnen worden dat Dunlop DKC-licht favoriet is.

Finale ervaring
Als we naar de finale-ervaring kijken, dan is het verschil tussen Dunlop DKC en  F.I.T. Almere minimaal. Dunlop DKC heeft 6 keer in de finale gestaan, tegenover 5 Eredivisie Finales voor F.I.T. Almere. Zowel Dunlop DKC als F.I.T Almere wist slechts eenmaal de Eredivisie titel te winnen. Beide teams zullen dus erop gebrand zijn om te de Eredivisie titel dit jaar binnen te halen. Tot slot is het zo dat het eerste keer is dat beide teams elkaar treffen in de Eredivisie finale.


Selecties

Spelers Dunlop – DKC: Mark Caljouw, Joran Kweekel, Andy Buijk, Michiel Kruijt, Gijs Duijs, Alyssa Tirtosentono, Jaymie Laurens en Flora Wang.
Trainer/coach: Dennis Lens

Spelers F.I.T. Almere: Cheryl Seinen, Diede Odijk, Kirsten de Wit, Alida Chen, Alex Vlaar,Dennis Koppen, Noah Haase en Dyon van Wijlick

Trainer/coach: Dave Khodabux

Een geweldige belevenis
De finale play-off Eredivisie Badminton 2024 belooft een spektakel te worden in Maaspoort Den Bosch, waar de supporters van de finalisten traditioneel zorgen voor een ongeƫvenaarde badmintonsfeer. Met toevoegingen zoals een entertainer/speaker, indrukwekkende lichtvoorzieningen en supporters gehuld in de kleuren van hun team, wordt deze finale beschouwd als een van de hoogtepunten van het badmintonseizoen. De Maaspoort zal worden omgetoverd tot een prachtige badmintonarena, waar de vraag op ieders lippen brandt: welk team zal zich kronen tot de nieuwe landskampioen.

Kom je ook? Kinderen t/m 17 gratis toegang
Wil je dit badmintonspektakel niet missen koop dan je tickets via www.finaleerdedivisiebadminton.nl. Kinderen t/m 17 jaar hebben gratis toegang.