Finale Eredivisie 23 maart in ‘s-Hertogenbosch!

Ontknoping landskampioenschap nadert
De spanning stijgt nu de Eredivisie Badminton zijn climax bereikt met de finale op zaterdag 23 maart om 13.30 uur in Maaspoort Den Bosch. De finale gaat tussen Dunlop-DKC (Den Haag) en F.I.T. Almere. Regerend landskampioen BC Duinwijck wist zich niet te plaatsen voor de Finale play-off Eredivisie 2024, waardoor dit seizoen dus een nieuw team zich zal kronen tot kampioen van Nederland.

Topbadmintonners in de finale:

Spelers uit de top 4 van Nederland zitten in de selectie van beide teams in de finale. Tevens hebben de teams TeamNL spelers (Mark Caljouw en Alyssa Tirtosentono bij Dunlop-DKC en Cheryl Seinen en Kirsten de Wit bij F.I.T. Almere) in hun selectie en een aantal spelers uit de S-1 selectie (Jong Oranje).

Team Dunlop-DKC heeft 4 spelers (Joran Kweekel, Alyssa Tirtosentono, Andy Buijk en Jaymie Laurens) in de selectie die dit jaar Nederlands kampioen zijn geworden in diverse onderdelen.

Finale play-off Eredivisie 2024
Dunlop-DKC vs F.I.T. Almere/ Drop Shot
Zaterdag 23 maart – 13.30 uur
Maaspoort Den Bosch
Marathonloop 1, ’s-Hertogenbosch