AviAir Almere naar Finale Eredivisie

Op de voorlaatste speeldag van de Eredivisie heeft AviAir Almere zich rechtstreeks weten te plaatsen voor de Finale Eredivisie op zaterdag 7 maart in de Maaspoort Sports & Events in Den Bosch.

Kampioenspoule

De nummer twee van 2018  wist in Haarlem de huidige landskampioen BC Duinwijck met 7-1 te verslaan, haar ongeslagen status te behouden en zo als eerste te eindigen in de kampioenspoule. BC Duinwijck gaat het nu in de halve finales van de play-offs opnemen tegen BC Drop Shot. De ploeg uit Den Haag  won op bezoek bij BC DKC (de runner-up van vorig seizoen) met 5-3 en dat was genoeg om de tweede plaats veilig te stellen.

Handhavingspoule

BC Roosterse  is zeker van nog een jaartje Eredivisie door thuis met 6-2 te winnen van 2DA BC Smashing. De ploeg uit Wijchen staat nu voorlaatste en GS BC Amor neemt de laatste plaats in.  FZ Forza BC Amersfoort en Le Credit Sportif VELO hadden zich al veilig gepeeld.

Kijk voor de stand, het speelschema en de uitslagen op:  https://www.toernooi.nl/sport/event.aspx?id=B1F5395A-F758-4FDA-91AF-5B782E68ACC7&event=9

Foto’s René Lagerwaard